Afla cum de John Cena e asa de Puternic!!
3 participanți
:: General :: Wrestling :: Stiri Wrestling
Pagina 1 din 1
Afla cum de John Cena e asa de Puternic!!
John Cena a lasat de foarte multe ori oamenii cu gura cascata - a ridicat pe umeri colosi ca Mark Henry, The Great Khali, iar la Wrestlemania 25 i-a ridicat si pe Edge si pe Big Show, adica 313 kilograme!
Interviu:
"Ma antrenez ca orice atlet."
Si ca sa poata face asta, Cena merge in la clubul Westbank din Crescent City. Este un loc micut detinut de localitati care nu arata cine stie ce pe dinafara insa are un stil unic. Aici sunt specializati in metode de antrenament care nu sunt folosite in prea multe locuri din lume!
"Cei de aici au fost curajosi sa incerce aceasta metoda. Asta imi place la acest loc. M-am antrenat la sali de forta din toata lumea si unele au mari lipsuri ca am fost obligat sa imi fac propria sala de forta acasa pentru ca vreau sa fiu antrenat. Acest loc nu numai ca poate ajuta pe orice sa intre in lumea fitness-ului, are un anumit farmec ca atunci cand intru aici ma fortez pentru ca vreau sa fiu mai puternic decat atunci cand am venit"
Iar cand e acolo, ceilalti oameni care se antreneaza spun ca el nu e John Cena, superstarul din WWE, ci doar un alt atlet care vrea sa fie in forma.
"A venit ca si cum ar fi fost un oarecare" spune Efren Ramirez, un membru al clubului. "Nu s-a asteptat la niciun fel de tratament special".
"S-a comportat ca un tip normal" intareste si Justin Watson, un angajat al clubului.
"Platforma cu placile Olimpice, miscarile diverse la comun sunt considerate cele mai bune moduri de a dezvolta puterea," spune Cena, care e in WWE din 2002.
"Imi stiu atuurile in WWE si ,antrenandu-ma asa, nu numai ca imi intaresc atuurile ci si raman sanatos".
Si, intr-un mediu in care show-ul trebuie sa continue mereu, sa fii sanatos este cheia succesului!
"Nu avem 16 meciuri pe an, nu avem 81 de meciuri pe an si nici 180! Avem 300 de show-uri pe an si atunci in fiecare zi trebuie sa fii pregatit!"
Re: Afla cum de John Cena e asa de Puternic!!
am vazut faza la wm25 cand la ridicat pe edge si pe show...a fost super tare
Kta- Elite Member
Reputatie : 0
Data de inscriere : 18/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Pe cate un forum...
Re: Afla cum de John Cena e asa de Puternic!!
Chiar ca faza aia mia placut mult cand ia ridicat pe amandoi ma mir cum de nu a cazut cu ei )
io- Elite Member
Reputatie : 0
Data de inscriere : 18/06/2010
Localizare : Calarasi
Subiecte similare
» John Cena la Umilit pe Batista
» Nimeni Nu il Poate Opri pe John Cena!
» O ia John Cena pe urmele lui Lesnar in UFC? Vezi ce spune Campionul WWE!
» Nimeni Nu il Poate Opri pe John Cena!
» O ia John Cena pe urmele lui Lesnar in UFC? Vezi ce spune Campionul WWE!
:: General :: Wrestling :: Stiri Wrestling
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum